Stichting vrienden van de Stuif-Stuif

Door vrijwilligers, voor vrijwilligers

 • Na aanleiding van de diefstal op de Stuif-Stuif was een nieuwe activiteit nodig die de ruimte van het leeggehaalde WII-paviljoen kon opvullen. Stichting vrienden van de Stuif-Stuif heeft de middelen verzorgt om een nieuwe activiteit in te zetten: Darten.
  Stellingen om de borden op te hangen zijn ondertussen gemaakt, bescherming van de vloer geregeld en dartborden + pijlen aangeschaft. (o.a.) Darten op de WII’s is maandag dus vervangen door echt darten.

  No Comments
 • De Stuif-Stuif heeft hulp nodig met het rondkrijgen van de financien voor dit jaar. Meer details zijn te vinden in de bijlage.
  Sponsorbrief Stuif-Stuif 2011

  No Comments
 • De jaarlijkse bloemencorso komt dit jaar binnen op zaterdag 16 april. Vanuit de VVdSS zijn we bij dit evenement betrokken als verkeersregelaars.
  Elk jaar weer blijkt het een uitdaging om voldoende verkeersregelaars voor dit evenement te vinden. Interesse om te helpen? Meld je aan: info @ vriendenvandestuifstuif.nl

  Voorwaarden

  • Minimaal 18 jaar
  • Beschikbaar op 15, 16 en/of 17 april

  Beloningen

  • Een instructie-avond (vrijdag 15 april)
  • Een geheel nieuwe ervaring van het Bloemencorso
  • Een mogelijkheid om de (Vrienden van de) Stuif-Stuif te helpen
   • Aanmeldingen graag voorzien van naam, leeftijd en motivatie.

  No Comments
 • Bij de eerstvolgende Stuif-Stuif zullen nieuwe knutseltafels gebruikt worden. (Zie de aankondiging in de nieuwsbrief). Deze tafels zijn aangeschaft door de VvdSS, ten behoeve van de Stuif-Stuif, en vervangen de veelgebruikte brede knutseltafels.

  Dat de Stuif-Stuif de belangrijkste gebruiker is van de knutseltafels spreekt voor zich. Echter, de overige weken is het mogelijk om de tafels te huren van de VvdSS. Door de tafels bij ons te huren ben je niet alleen goedkoper uit dan een vergelijkbare huur van commerciele bedrijven, maar help je de stichting ook met het realiseren van nieuwe investeringen.

  Intresse? Neem gerust contact met ons op.

  No Comments
 • Winterstuif:
  Opbouw 23 & 24 december
  Draaidagen: Maandag 28 t/m donderdag 31 december
  Afbouw: Zaterdag 2 januari

  Zomderstuif 2010
  Opbouw: Vanaf woensdag 4 augustus
  Draaidagen: Maandag 9 t/m vrijdag 20 augustus, maandag t/m vrijdag
  Afbouw: 20, 21, 23 augustus

  No Comments
 • Zoals zichtbaar is indien naar deze pagina wordt gekeken, is de website grondig vernieuwd. Even de veranderingen op een rijtje.

  In de oude situatie bestond de site uit meerdere pagina’s met informatie. Reageren op nieuwsberichten was (nog) niet mogelijk met het gebruikte systeem. Daarnaast was een forum aanwezig waarop over verschillende onderwerpen gesproken kon worden. Voor het forum en de website waren aparte registraties vereist.

  Op dit moment is het forum verwijderd van de website. Gezien het gebruik van het forum en de extra mogelijkheden met het nieuwe systeem had het forum niet meer genoeg toegevoegde waarde om zijn bestaan te rechtvaardigen.

  De website is dus ook overgezet op een nieuw systeem (WordPress). Hierdoor is het plaatsen van reacties direct mogelijk (waar toegestaan). De indeling van de pagina’s en de informatie die hierop te vinden zal zijn is op dit moment nog niet helemaal vastgesteld. Daar zal de komende week dan ook het een en ander aan kunnen veranderen.

  Daarnaast wordt gekeken of een toevoeging geplaatst kan worden zodat foto’s ook op een leuke manier weergegeven kunnen worden. Of het lukt dit te integreren, of dat voor de foto’s een aparte registratie mogelijk zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

  No Comments